Plattformar och Plånböcker

Shapeshift

Shapeshift är ett väldigt smidigt och simpelt instrument att använda för att byta mellan två olika coins eller tokens. Denna funktion är även inbyggd inuti Exodus-plånboken som vi rekommenderar för de som vill ha en mjukvaruplånbok. För de som inte har Exodus, som fortfarande vill utnyttja shapeshift-funktionen, ska vi gå genom hur man gör en transaktion. Innan ni använder shapeshift är det viktigt att ni tar en titt här, under “fees”, för att se hur mycket avgift ni kommer att betala för att göra ett byte, efter avgifterna du betalar för att göra transaktionen från din wallet till shapeshift. Vi rekommenderar starkt att man inte använder shapeshift för ofta.


Välj den krypto som du vill sälja under “Deposit” och den du vill byta till dig under “Receive”. I detta exempel valde vi att skicka Litecoin för att ta emot Bitcoin Cash. Tryck även i “Precise” innan du fortsätter.

Skriv in hur mycket du vill skicka. Glöm inte att kommatecken skrivs med punkter. Shapeshift kommer automatiskt visa hur mycket du får. Skriv sedan in din Bitcoin Cash adress. För att ta redan på den gick vi in på vår Exodus-plånbok (se bilderna nedanför). Läs mer om Exodus här. Sedan skriver du in din Litecoin adress för att få tillbaka dina Litecoin ifall transaktionen inte skulle gå genom. Kryssa i rutan och fortsätt.


Tryck på “Receive” inuti din Bitcoin Cash
plånbok i Exodus för att se adressen och
kopiera den.

Skicka mängden Litecoin som du har valt till den understrukna adressen. Ta en skärmbild eller kopiera ditt order-id så att du kan få bättre hjälp av deras kundsupport om något skulle gå fel. Vänta sedan tålmodigt på transaktionen att gå genom.

Grattis! Din transaktion har gått genom och du ska kunna se dina Bitcoin Cash inuti din Exodus-plånbok.

Var något oklart?
Hör gärna av dig till support@kryptokonsult.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *