Populous (PPT)

Live-versionen närmar sig…

Medan marknaden har dragit ner sin riskaptit i kryptovärlden har riktigt arbete utförts i bakgrunden för att utveckla de kommersiella produkter som många investerade i förra året genom ICOs. Populous är fortfarande en av våra favoritprojekt att följa och de närmar sig allt mer en fullt fungerande plattform.


Den 5:e mars annonserade företaget att de skulle gå live den 1:a maj 2018. I sina senaste tweets har VD:n för Populous försäkrat sina följare om att datumet fortfarande gäller. Dessa saker har hänt efter vår senaste uppdatering:

  • En YouTube-kanal som kommer innehålla guider till hur plattformen används.
  • En till plattform, PXP – Populous XBRL Platform, som har byggts av ett annat dev-team vid sidan av fakturabelånings-plattformen med ett patent som väntar. Vi kommer att släppa mer info om denna när dess whitepaper är färdig.
  • En tredje parts säkerhetsgranskning av plattformen var lyckad och allt är som det ska vara.
  • Företaget annonserade den 26:e mars att de har ett exklusivt partnerskap med kryptovalutan Komodo för att utföra atomic swaps på Populous plattform. PPT var den första ERC-20 token (kryptovaluta byggd ovanpå Ethereum) som utfört en atomic swap med Bitcoins blockchain.
  • Populous annonserade ett partnerskap med FidentiaX, en plattform för decentraliserad handel av försäkringar.
  • Veritaseum släppte en gratis värderingsmodell för Populous plattform för att visa deras djupa kunskaper om marknader och tillvägagångssätt för effektiva värderingar av affärsmodeller. Man måste dock betala för att se resultatet av värderingen.

De kommande veckorna kommer vi att följa utvecklingen väldigt nära och uppdatera om plattformens framgång eller misslyckande.

Mvh
Kryptokonsult

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *