Populous (PPT)

Populous skriver historia!

Populous har skrivit historia med det första fakturaköpet som någonsin gjorts på en offentlig blockkedja som även blev återbetald till investerarna med ränta. Denna händelse markerar att det börjar bli dags för en ny världsordning av ekonomisk handel. Totalt har 3 fakturor med ett värde av ca 200 000 GBP vardera sålts på deras plattform med en ränta på 4,8% för att bevisa plattformens funktionalitet. Samtidigt stresstestas plattformen och även de allra minsta buggarna löses innan teamet bestämmer sig för att släppa sin jätte fri. Nedan följer de viktigaste uppdateringarna för Populous sedan vårt senaste inlägg.


  • Man kan registrera sig genom KYC på beta-versionen som deras partner Cashaa hanterar för att använda plattformen. Populous planerar bland annat att med Cashaas hjälp erbjuda debit-kort till fakturaköpare.
  • Ifall man blir verifierad på plattformen kan man ‘securitise’ (låsa in) sina PPT och få GBP i utbyte. Dessa använder man för att buda på fakturor.
  • Ifall man har gjort ett framgångsrikt fakturaköp och gjort vinst i GBP kan man göra en banköverföring direkt från plattformen till sitt personliga bankkonto.
  • Populous har delat med sig om väldigt seriös lagrådgivning gällande deras verksamhet.
  • Deras ‘Business Intelligence’-plattform PXP whitepaper är tillgänglig.
  • Populous söker att decentralisera och automatisera processen för företag att ladda upp sina fakturor på plattformen. Den som refererar ett företag till plattformen får en andel av den första fakturan som säljs på marknaden. Mer detaljer på denna process kring detaljer som försäkring och annat kommer framöver.

Nu har Populous visat för världen att de menar allvar. De flesta har dock aldrig hört talat om Populous, även inom kryptovärlden. Anledningen till detta är att ingen marknadsföring har gjorts då teamet är fullt fokuserade på att bygga ut sin plattform. Nästa steg för Populous är att släppa sin maskin lös och låta nätverkseffekten göra resten för att erbjuda marknaden den globala fakturahandeln den förtjänar. Då kan företag runt om i världen börja andas ut när de inte längre är låsta till sitt landområde och parasiterande bankväsende.

Mvh
Kryptokonsult

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *